Interim Management

Ook voor tijdelijke ondersteuning bij veranderingen ben je bij mij aan het juiste adres.

Mensen op een positieve manier stimuleren:
Met mijn bewezen effectieve aanpak lukt dat!

Ik vertel je niets nieuws als ik zeg dat verandering niet vanzelf komt. Datzelfde geldt als er onvoldoende sprake is van leiderschap. Om een organisatie in beweging te krijgen is leiderschap onontbeerlijk. Je hebt een aantal inspirerende leiders nodig die in staat zijn om de medewerkers mee te nemen op de reis van de gewenste/noodzakelijke transformatie.
Medewerkers die mee willen, verdienen het om gezien, begrepen en gewaardeerd te worden. Andersom is het belangrijk dat medewerkers hun leidinggevenden weten te vinden en om hulp durven en weten te vragen op het moment dat zij dat nodig hebben. En, misschien nog wel belangrijker, met ideeën durven te komen die bijdragen aan de doorontwikkeling van de organisatie en gemeentelijke dienstverlening.

Ik kan je daarbij helpen.: als ervaren en inspirerend (interim) manager zorg ik ervoor dat jouw visie “landt”. Door mijn toegankelijke, open en transparante aanpak voelen mensen zich snel vertrouwd en veilig. Dat is voor mij de basis om te werken aan verandering.

Ik krijg jouw medewerkers gegarandeerd in beweging.

Daarbij vind ik het belangrijk dat er een goede ‘klik’ is met mijn opdrachtgever. En dat we samen heldere afspraken maken over het gewenste eindresultaat van de opdracht.

Op die manier leggen we samen een stevig fundament onder een succesvol traject.

Niet zomaar een interimmanager!

Met mij haal je de volgende kwaliteiten in huis:

Leiderschap
Vanuit de organisatievisie gaan we aan de slag om resultaat te boeken. We doen wat we zeggen en zeggen wat we gaan doen.

Strategisch denken
Op basis van gedegen analyses bepalen welke stappen we moeten en kunnen zetten op weg naar de gewenste situatie.

Verbindend vermogen
Een afdeling/team staat nooit op zichzelf. De verbinding zoeken en samenwerken met in- en externe partijen draagt bij aan de effectiviteit van de organisatie.

Neem contact met mij op:

Volg IDEALITER op LINKEDIN

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bedrijfsgegevens

IDEALITER
Het Lint 27
4691 DK Tholen

KVK:  51247887
BTW: NL001732586B34

Aanmelden